Welkom

HALLO LENTE!

Welkom op de nieuwe site van TopSkincare.

De Lente is het begin van iets moois. Het wordt warmer, de zon gaat meer schijnen, de vogeltjes fluiten, de bomen krijgen weer blaadjes, de bloemen bloeien en de mensen worden vrolijk. Van de lente maak ik ook gebruik om mijn nieuwe site te lanceren.

Laten we eerst met de kleur van de achtergrond van de site beginnen, van wit naar groen. Groen de kleur van frisheid, nieuw begin, ontspanning en natuurlijk (organic). Want dat is TopSkincare. Een organic schoonheidssalon. Met zorg worden de producten uitgekozen om zo een optimale behandeling te kunnen geven zonder dat de huid en het milieu belast wordt. Als aanvulling op mijn blog nodig ik om de 4 weken een gast-blogger uit. Hij of zij zal dan vanuit een deskundige oogpunt een blog over een schoonheid/gezondheid/mode schrijven.

Maria van Tilburg is onze eerste gast-blogger. Zij is voedingsconsulent, reiki practitioner en energetisch masseur. In de lente wordt vaak een grote schoonmaak gehouden. Maria schrijft hoe wij ons van binnen kunnen reinigen d.m.v. detoxen.