SpaRitual

SpaRitual
Het merk SpaRitual, ontwikkeld in Beverly Hills, staat voor een milieubewuste wellness-ervaring. Met producten die organisch en natuurzuiver zijn. Alle producten zijn 100% veganistisch, vrij van parabenen, parfum en synthetische kleurstoffen. SpaRitual bestaat uit 3 hoofdlijnen: nagellakken, treatments en luxe wellnessproducten voor salonbehandelingen en thuisgebruik.

Het milieu
Alle producten van SpaRitual zijn op een manier geproduceerd die het milieu zo min mogelijk belast. ‘Vegan’ is het sleutelwoord. Veganisten zien zo veel mogelijk af van voeding, kleding, medicijnen en cosmetica verkregen via het gebruik van dierlijke producten. SpaRitual is wat dit betreft zijn tijd ver vooruit. Een luxe cosmeticalijn met kwalitatief hoogwaardige en eco-vriendelijke ingrediënten. Bovendien verhogen de natuurlijke grondstoffen de effectiviteit van de producten. Alles wordt geproduceerd met organisch materiaal, met behulp van leveranciers die hetzelfde productieproces hanteren en een bijzonder hoge standaard hebben.

De filosofie
Iedereen heeft tijd voor zichzelf nodig. Tijd om lichaam en geest te herstellen en weer in balans te brengen. De filosofie van SpaRitual is gebaseerd op dit principe. Alle producten zijn erop gericht om de energievelden in het lichaam te herstellen. Aspecten van de Chakratherapie, Numerologie en Kleurtherapie zijn terug te vinden in de productlijnen van SpaRitual.

Nagellakken en treatments
De lakken van SpaRitual zijn zorgvuldig samengesteld op kleurtherapie en numerologie en kunnen op deze manier zelfs de gemoedstoestand beïnvloeden. De nagellakken en treatments zijn vrij van DBP, formaldehyde en tolueen.
Uniek is de ergonomie van de dop. Deze is op zo’n manier vorm gegeven dat er extra grip is tijdens het lakken. Deze gepatenteerde ‘Plum Cap Dop’ en de natuurlijke ingrediënten maken de lakken van SpaRitual uniek. De kleuren zijn natuurzuiver, zonder kunstmatige toevoeging en zonder verwerking van vissenschubben.

Slow Beauty
De geurlijnen zijn verdeeld in 4 ‘States of Slow Beauty’. Een zintuigelijke ervaring door middel van essentiële olieën en verfijnde kleuren.