Mani Q

Mani-Q Natural Color
Voor mensen die geen kunstnagels willen, of kunstnagels mogen vanwege hun beroep, maar wel hun nagels willen verstevigen, dan is er Mani-Q.

Gebleken is dat ManiQ kan helpen bij mensen met broze, inscheurende, en splijtende nagels. De Mani-Q behandeling zorgt er voor dat de vochtbalans in de natuurlijke nagel in balans blijft. De ManiQ behandeling bestaat uit het prepareren van uw natuurlijke nagel. (nagelriemen behandelen, dode huidcellen verwijderen en de natuurlijke nagel dof maken voor een goede hechting van de Mani-Q).

Uw nagels worden in vorm gevijld,vervolgens wordt er een speciale proteïne bonder aangebracht dit bevordert de hechting. Daarna worden er 2 laagjes transparante ManiQ gel aangebracht, alle aangebrachte laagjes worden uitgehard onder de YN Ledlamp.

Uw nagelriemen worden met nagelriemolie behandeld,de ManiQ blijft ca. 3 tot 4 weken mooi zonder te hoeven bijlakken.

U kunt de nagels bij uitgroei bijlakken in de bijpassende nagellak. Let u er wel op dat u de nagellak verwijderd met een remover ZONDER aceton!
De nabehandeling vindt meestal plaats na 4 weken, afhankelijk van de groei van uw natuurlijke nagel en hoe u met uw nagels omgaat.