Onze Salon

Touch of Patty
Tijdens mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste in 2005 aan de Louman Academie, begon ik mijn salon aan huis in Weesp. De opleiding heb ik in 2007 met succes afgerond. Ik had al snel een vaste en tevreden klantenkring opgebouwd. Om mijn idee├źn en klanten meer ruimte en persoonlijk aandacht te kunnen geven, zoals ik voor ogen had, werd een grotere ruimte een must.

In 2012 kwam het prachtige monumentale pand, in het hart van Weesp, op mijn pad. De voormalige karakteristieke kosterswoning straalt een ontspannen en warme sfeer uit. Een prachtige ruimte om mooie behandelingen te kunnen geven en rust over te dragen.

Wat is TopSkincare
TopSkincare is een schoonheidssalon dat gebruikt maakt van luxe natuurlijke verzorgingsproducten en make-up. Deze zijn door ons zorgvuldig uitgekozen voor de best mogelijke behandeling. Voor dames, heren, jeugd en kinderen. Ons streven is dat wanneer uw huid in aanraking komt met een van de behandelingen van TopSkincare, het gevoel van welbehagen en “het even los van de dagelijkse bezigheden” voelbaar is.

Elke behandeling wordt helemaal op uw huid en wensen afgestemd. Bij de eerste kennismaking nemen we een huidanalyse af. Wij geven ook advies voor het behalen van een betere conditie van de huid. Onze filosofie uit zich in een ongedwongen sfeer, persoonlijke aandacht en dit in een gastvrije luxe setting, waar we uw huid en wensen centraal stellen.

TopSkincare is een Pure belevenis voor u en uw huid.

Wij verwelkomen u graag in onze salon!

Ons Team